Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. συγχαίρει τον Μητροπολίτη μας. «ΑΞΙΟΣ στις καρδιές μας, ΑΞΙΟΣ Μητροπολίτης μας!»

Ο Πολιτισμός και ο Αθλητισμός του νησιού μας με υπερηφάνεια, χαρά και συγκίνηση συγχαίρει τον «παπά-Φωκά μας» για την εκλογή του ως Μητροπολίτη Κεφαλληνίας.
Τόσα χρόνια δίπλα μας, ακούραστος και διακριτικός, μας θυμίζει τη δύναμη της προσευχής, φύλακας αξιών ζωής, σύμβουλός μας και υποστηρικτής σε ότι καλό προσπαθούμε.
Η αυθόρμητη αγάπη και η υπομονετική αναμονή του κόσμου έκανε την είδηση: «Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ.κ. Γεράσιμος Φωκάς» πραγματική γιορτή.
Ο Πολιτισμός και η Ορθοδοξία βαδίζουν πάντα μαζί, γι αυτό ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη στο νέο μας Ποιμενάρχη, ο Θεός να του δίνει υγεία, στήριξη και εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα του όπως είναι και αυτός σε εμάς.

«ΑΞΙΟΣ στις καρδιές μας, ΑΞΙΟΣ Μητροπολίτης μας!»
Με σεβασμό
Για το Δ.Σ. ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Κ.Ε.

Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις