Συνεργείο του Δήμου Ελειού-Πρόνων καθαρίζει τον Πλατύ Γιαλό

Συνεργείο της Δημοτικής Ενότητας Ελειού-Πρόννων με την συνδρομή φορτηγού της Δ.Ε. Αργοστολίου και παρουσία του Αντιδημάρχου Νίκου Παπαδάτου από πολύ νωρίς το πρωί σήμερα εκτελεί εργασίες καθαριότητας στον Πλατύ Γιαλό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος λόγω του ότι δεν διαθέτει ακόμη προσωπικό για την συντήρηση και λειτουργία του Πλατύ Γιαλού μετέφερε εργάτες από την Δ.Ε. Ελειού-Πρόννων παρόλο τον μεγάλο φόρτο εργασίας που υπάρχει εκεί προκειμένου να καθαριστεί η παραλία.

Θα πρέπει να εφιστήσουμε την προσοχή στους λουόμενους, να τηρούν τους βασικούς κανόνες καθαριότητας τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες που έχει δρομολογήσει η Δημοτική Αρχή για την λειτουργία του Πλατύ Γιαλού.

Είναι προς όφελος όλων μας να διατηρούνται οι παραλίες μας καθαρές και θα πρέπει να φροντίσουμε γι’αυτό και εμείς οι ίδιοι.

pl1 pl2 pl3 pl4 pl5 pl6 pl7 pl8

pl
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις