Συγχαρητήρια επιστολή από το Σωματείο Λυσίππη στο νέο Μητροπολίτη Γεράσιμο Φωκά

Προς
τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας,
Γεράσιμο

Σεβασμιώτατε Μητροπολίτη Κεφαλληνίας, Γεράσιμε,

Εκ μέρους του φιλανθρωπικού και πολιτιστικού σωματείου ”Λυσίππη” Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σας απευθύνουμε εκ βαθέων τις θερμές μας ευχές και Σας συγχαίρουμε για την εκλογή Σας ως Μητροπολίτη Κεφαλονιάς.

Σεβασμιώτατε,

Η έμφυτη ψυχική Σας ευγένεια, η πίστη και υπομονή Σας, η καρτερία κα αυταπάρνηση Σας, η πραότητα και δικαιοσύνη και προπάντων ο ανθρωπισμός Σας, καθώς επίσης η εκκλησιαστική Σας εμπειρία και ο πνευματικός Σας πλούτος εγγυώνται μία απολύτως επιτυχημένη αρχιερατική θητεία.
Ευχόμαστε υγεία και δύναμη στα νέα εκκλησιαστικά Σας καθήκοντα που αναλαμβάνετε στην εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για τον τόπο μας.
Σας συγχαίρουμε και πάλι και Σας υποσχόμαστε ότι θα σας συμπαρασταθούμε στο τόσο σημαντικό πνευματικό, κοινωνικό και προ πάντων ανθρωπιστικό έργο που αναλαμβάνετε για το καλό της Κεφαλονιάς. ΆΞΙΟΣ.

Με βαθύτατο σεβασμό
Για το ανθρωπιστικό και πολιτιστικό σωματείο
”Λυσίππη”

Η πρόεδρος

Στεφάτου Ειρήνη
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις