Η Ορειβατική λέσχη Κεφαλονιάς διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στην Ιθάκη την Κυριακή 31-1-15

Η πεζοπορική διαδρομή που θα κάνουμε ξεκινάει από το χωριό της βόρειας Ιθάκης Εξωγή με νότια κατεύθυνση θα επισκεφθούμε την τοποθεσία Ρουσάνο όπου μπορείτε θα θαυμάσετε όλη την ανατολική ακτογραμμή της βόρειας Κεφαλονιάς και θα καταλήξουμε για μπάνιο στην παραλία Πόλις.

Η διάρκεια της πεζοπορικής διαδρομής είναι 2 ώρες με βαθμό δυσκολίας Α (ενδείκνυται για αρχάριους) και μετά το μπάνιο έχουμε 20΄διαδρομή για να φτάσουμε στο χωριό Σταυρός όπου θα μας παραλάβει το λεωφορείο για επιστροφή στον Πισαετό με στάση για φαγητό στο μπαλκόνι της Ιθάκης.

Τιμή συμμετοχής για τα μέλη 17 ευρώ και περιλαμβάνει λεωφορείο και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ενώ για τα μη μέλη 20 ευρώ.
Ωρα αναχώρησης από το στάδιο Αργοστολίου 7.15 και επιστροφή στο Αργοστόλι κατά τις 5.

Επειδή θα μισθώσουμε μικρό λεωφορείο οι θέσεις θα είναι περιορισμένες για το λόγο αυτό θα συμμετάσχουν μόνον όσοι θα δηλώσουν συμμετοχή μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής στον αρχηγό της εκδρομής κο Ατζελίδη στο τηλ. 6945906637.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις