Συναντήσεις με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας είχε η Βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου

Διαδοχικές συναντήσεις στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων είχε το τελευταίο διάστημα η Βουλευτής του νομού Κεφαλληνίας & Ιθάκης, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, τόσο με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, κ. Ανδρέα Ξανθό, όσο και με τον Διευθυντή του γραφείου του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου, κ. Κώστα Αλεξίου.

Τα ζητήματα που συζητήθηκαν αφορούσαν σε δωρεές προερχόμενες από ιδρύματα, οι οποίες προορίζονται για την επισκευή και τον εκσυγχρονισμό των δύο Νοσοκομείων μας, καθώς και στην επιτακτική ανάγκη στελέχωσής τους. Προς αυτή την κατεύθυνση, πρόκειται άμεσα να τοποθετηθούν 15 στελέχη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, γεγονός που αναμένεται να ανακουφίσει σημαντικά τις Δομές Υγείας της Κεφαλονιάς.

Αθήνα 25/5/2015

Αφροδίτη Θεοπεφτάτου

Βουλευτής Κεφαλληνίας και Ιθάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις