Το σήκωσαν το κύπελλο οι Πρωταθλητές του ΑΣΚ

Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασαν οι παίχτες του ΑΣΚ στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο “Αντώνης Τρίτσης”, για την απονομή του κυπέλλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑ-Η για δεύτερη χρονιά.

Γεμάτη η σημερινή ημέρα για την ομάδα του ΑΣΚ αφού τίμησε τον καλύτερο μπασκεμπολίστα Κεφαλονίτη, Αλέξη Παπαδάτο, παρέδωσε το κύπελλο στα χέρια των παιχτών της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η, για δεύτερη χρονιά και ταυτόχρονα βράβευσε τα πάνω από 200 παιδιά που συμμετείχαν στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και στα φυτώρια της ομάδας. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους προπονητές που δουλεύουν αγόγγυστα και προσφέρουν το 100% του εαυτού τους, δίνοντας τις απαραίτητες γνώσεις και εφόδια στους αυριανούς πρωταθλητές.

Οι πρωταθλητές πήραν το κύπελλο από τον Αλέξη Παπαδάτο, μαζί με την βουλευτή του Νομού μας Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ενώ μετά άρχισε ο χορός, με τα απαραίτητα πυροτεχνήματα. Εμείς από την μεριά μας να ευχηθούμε στην ομάδα του ΑΣΚ, πάντα επιτυχίες!

1-DSC09946 1-DSC09948

1-DSC09964 1-DSC09951 1-DSC09943 1-DSC09930

 

 

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις