Νίκος Νικολόπουλος: Ένας αγώνας που δίνουμε όλοι μαζί να γίνουμε κύριοι του τόπου μας

Την Κεφαλονία επισκέφθηκε ο κ. Ν. Νικολόπουλος  βουλευτής Αχαΐας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος,  των ΑΝΕΛ και του Προέδρου  Πάνου Καμμένου,   για τον εορτασμό της επετείου των 151 ετών από την Ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα.

Ο κ. Νικολόπουλος  στη Κεφαλονιά το διήμερο 20 και 21 Μαΐου και στα πλαίσια της επίσκεψής του συναντήθηκε  με τη Συντονιστική Επιτροπή και στελέχη των ΑΝΕΛ, καθώς επίσης και με τοπικούς φορείς.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης του ο κ. Νικολόπουλος παραχώρησε συνέντευξη τύπου στο Ξενοδοχείο Μουίκης.Αναφέρθηκε με τον μοναδικό τρόπο που ξέρεις, στα τελευταία γεγονότα με την συμφωνία, ο οποίος ήταν πολύ καυστικός.

Ας ακούσουμε τι είπε. Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

αναδημοσίευση από το Kefalonianews.gr

nikolo20 047 nikolo20 052 nikolo20 054 nikolo20 056 nikolo20 057 nikolo20 061
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις