Τα κέρδη από παραλίες και σπήλαια – “Ριζοσπαστική” πρόταση από Δημητράτο!

Ειδήσεις βγήκαν από το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, σε ότι έχει να κάνει με την οικονομική διαχείριση των παραλιών Μύρτου και Πλατύ Γιαλού από το Δήμο Κεφαλονιάς… παρά τις αναμενόμενες αντεγκλήσεις τελικά ακόμα και κομμάτι της αντιπολίτευσης παραδέχθηκε κερδοφορία για τις παραλίες, είναι τις τάξης των 60.000 ευρώ για κάθε παραλία, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο θα έλεγε κανείς, αν αναλογιστεί τα ποσά που μισθώνονται άλλες παραλίες του νησιού μας.

Επίσης έγινε γνωστό σε ότι αφορά τα σπήλαια Μελισσάνης και Δρογκαράτης, η κερδοφορία είναι της τάξεως του 1.160.000 ευρώ και η περσινή χρονιά έφερε στα ταμεία του δήμου νέο ρεκόρ εσόδων. Αν ομαλοποιηθεί η  οικονομικοπολιτική κατάσταση της χώρας μας, είναι εξαιρετικά πιθανό την φετινή χρονιά τα σπήλαια να φέρουν στα ταμεία του δήμου περισσότερα έσοδα!

H έκπληξη πάντως ήρθε από τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Δημητράτο, που ανάπτυξε μια αρκετά προχωρημένη φιλελεύθερη πρόταση για τα πλαίσια της “ριζοσπαστικής αριστεράς” που εκπροσωπεί… αναφέροντας χαρακτηριστικά, ότι αν η διαχείριση των δύο παραλιών “βάζει μέσα” τον Δήμο θα έπρεπε να βγουν στην δημοπρασία σε ιδιώτες ώστε ο Δήμος να αποκτήσει έσοδα αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι μία επιχείρηση όταν δεν πάει καλά την κλείνεις ή την αναμορφώνεις!
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις