Συνέντευξη θα δώσει ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Νίκος Νικολόπουλος στο ξενοδοχείο Μουϊκης αύριο Τετάρτη

Ανεξάρτητοι Έλληνες
Νομού Κεφαλληνίας κ Ιθάκης

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Κεφαλονιάς και Ιθάκης, υποδέχονται στα νησιά μας, τον βουλευτή κο Νίκο Νικολόπουλο την Τετάρτη 20/05/2015 το απόγευμα.

Ο κος Νικολόπουλος άμα τη αφίξει του, θα συναντηθεί, στις 19:00 με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων των ΑΝ-ΕΛΛ, κο Πετράτο Γεράσιμο όπου θα έχει ενημέρωση για θέματα της περιφέρειάς μας.

Αμέσως μετά, στις 19:30 στο ξενοδοχείο Μουίκης, θα παραθέσει συνέντευξη τύπου απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και πολιτών. (Παρακαλούνται όλα τα ΜΜΕ Κεφαλονιάς Ιθάκης να παραστούν)

Τέλος στις 20:30 θα προεδρεύσει στην συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής στον ίδιο χώρο.
(Παρακαλούνται όλα τα μέλη των ΑΝ-ΕΛΛ Κεφαλονιάς Ιθάκης να παρευρεθούν)

Ο κος Νικολόπουλος με τα μέλη των ΑΝ-ΕΛΛ Κεφαλονιάς και Ιθάκης θα παραστούν την Πέμπτη 21/05/2015 στις εορταστικές εκδηλώσεις για την ένωση των Επτανήσων με την Μητέρα Ελλάδα, όπως αυτές έχουν ανακοινωθεί από την Περιφερειακή ενότητα Κεφαλονιάς & Ιθάκης.

Συντονιστική Επιτροπή Κεφαλονιάς Ιθάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις