Στην Επιτροπή Προστασίας Περιβάλλοντος η Βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου

Στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Προστασίας του Περιβάλλοντος τοποθετήθηκε η βουλευτής Κεφαλληνίας και Ιθάκης Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Η συνεδρίαση αφορούσε τους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς και τις σχετικές εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η βουλευτής αναφέρθηκε στη διεκδίκηση του αυτονόητου, δηλαδή στην προστασία της φυσικής διαδικασίας, κυρίως για λόγους υγείας, κάτι που θα πρέπει να διασφαλιστεί θεσμικά, επιστημονικά και οικονομικά. Επιπλέον, τόνισε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των ελληνικών αγροτικών προϊόντων, ισχυρός σύμμαχος των οποίων είναι ο ελληνικός ήλιος και η βιοποικιλότητα του τόπου μας.

Μια πολιτική που θα καθιστά τη χώρα μας απαλλαγμένη από γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς είναι προς το συμφέρον των Ελλήνων πολιτών και παραγωγών.

Αθήνα 19/5/2015

Αφροδίτη Θεοπεφτάτου
Βουλευτής Κεφαλληνίας και Ιθάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις