Ξεκίνησε ως “σούπερ μαν”-κατέληξε “σούπερ Γκούφη”!

Μεγάλη απογοήτευση επικρατεί στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ καθώς τουλάχιστον οι πιο αφελείς από αυτούς είχαν πιστέψει ότι αρκούσε ένα “χτύπημα της μπουνιάς στο τραπέζι” ή ένα επικοινωνιακό σόου του Βαρουφάκη, προκειμένου η χώρα να απαλλαγεί από τα οικονομικά δεινά που της συσσώρευσε η γενική αναρχία σε όλα τα επίπεδα η οποία είχε επικρατήσει επί τρεις και πλέον δεκαετίες.

Δυστυχώς όμως η πραγματικότητα είναι πολύ πιο περίπλοκη από τις ιδεοληψίες τους και από τον λαϊκισμό τους, οπότε όλα δείχνουν ότι έρχεται ένα νέο μνημόνιο -“ολοκαίνουργιο και αστραφτερό”- το οποίο ο Τσίπρας θα πρέπει να βαπτίσει, σύμφωνα με την προσφιλή του συνήθεια, κάπως αλλιώς για να “δουλέψουν” τους οπαδούς τους όπως έκανε με την Τρόικα που την ονόμασε …θεσμό!

Όπως φαίνεται λοιπόν ο Βαρουφάκης ξεκίνησε ως “σούπερ μαν” αλλά μάλλον θα καταλήξει “σούπερ Γκούφη”.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις