Θα πληρώσει 200.000 ευρώ εξαιτίας του πρώην Δήμου Ερίσου, ο Δήμος Κεφαλονιάς

Τελικά οι εκκρεμότητες και οι αμαρτίες των πρώην Δήμων για τους οποίους καλείται να πληρώνει συνεχώς ο Δήμος Κεφαλονιάς, δεν έχουν τέλος.

Για παράδειγμα, 200.0000 ευρώ περίπου καλείται να βγάλει από το ταμείο του ο Δήμος Κεφαλονιάς ως διάδοχος του πρώην Δήμου Ερίσου διότι κατά την θητεία της κας Κουταλά και ειδικότερα κατά το 2010 απεντάχθηκε η μελέτη για το σχέδιο χωροταξικής-οικιστικής ανάπτυξης (ΣΧΟΑΠ).

Λόγω της απένταξης έλαβε χώρα δημοσιονομική διόρθωση και τώρα το “μάρμαρο” το πληρώνει ο Δήμος Κεφαλονιάς που δεν φταίει σε τίποτα, αλήθεια για αυτό το μείζον ζήτημα τι έχει να πει η κυρία Κουταλά, μπορεί να μας αναλύσει ποιος ευθύνεται για αυτή την τεράστια ζημιά που θα καλυφθεί από τα χρήματα των δημοτών; Περιμένουμε με αγωνία την απάντηση της πρώην Δημάρχου.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις