ΑΣΚ: Και την κούπα «σηκώνει» και τη φανέλα «κρεμάει» στις 24 του Μάη!

Ραντεβού με την ιστορία του θα έχει την Κυριακή 24 Μαΐου ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, ο οποίος θα γιορτάσει παρέα με τους 220 αθλητές/ιες του και τον φίλαθλο κόσμο του νησιού μας, σημαντικά επιτεύγματα και θα τιμήσει τον σπουδαιότερο μπασκετμπολίστα που έβγαλε η Κεφαλονιά, τον Αλέξη Παπαδάτο.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει περίπου στις 11 το πρωί της Κυριακή με διαγωνιστικά γκρουπ από όλες τις ηλικίες των τμημάτων υποδομής σε αγόρια και κορίτσια, ενώ θα ακολουθήσει η προβολή της σπουδαίας αθλητικής ιστορίας του Αλέξη Παπαδάτου, του οποίου η φανέλα θα «κρεμαστεί» στην οροφή του κλειστού Γυμναστηρίου Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης».

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η απονομή μεταλλίων στα παιδιά που έλαβαν μέρος στο Εσωτερικό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα του συλλόγου μας και η εκδήλωση θα κλείσει με την κορυφαία στιγμή της εφετινής αγωνιστικής σεζόν του συλλόγου, με την Αντρική ομάδα να σηκώνει το κύπελλο του Πρωταθλητή της Α2 ΕΣΚΑ-Η!
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις