11ο Συνέδριο Παγκόσμιας Ομοσπονδίας “ΟΔΥΣΣΕΥΣ”

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν χθες Σάββατο ,16 Μαΐου 2015, στη Νέα Υόρκη οι εργασίες του 16ου Συνεδρίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων “ΟΔΥΣΣΕΥΣ”.

Με τον διακεκριμένο Καθηγητή της διασποράς κ.Κ.Ευθυμίου να αναπτύσσει το θέμα : Νέα Προγράμματα Ελληνομάθειας για την Ομογένεια και τον Α/Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Ε.Κεκάτο να αναφέρεται στις Στρατηγικές Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Νησιού. Με την αναλυτική συζήτηση που ακολούθησε μεταξύ κ.κ.Συνέδρων ολοκληρώθηκε η πρώτη Ενότητα των Εργασιών. Αμέσως μετά ακολούθησαν οι διαδικασίες απολογισμού του απερχόμενου Συμβουλίου και οι Εκλογές για την Ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που ομόφωνα εκλέχθηκε ως Πρόεδρος ο ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους , κ.Διονύσης Βλάχος.
Στη συνέχεια αργά το απόγευμα σε μια εορταστική Δεξίωση , που τίμησαν με την παρουσία τους τα Μέλη και οι Θεσμικοί εκπρόσωποι της Παροικίας έγινε η απονομή του “Οδύσσειου Βραβείου” στα εξέχοντα Μέλη της Διασποράς , κ.Γ.Αλεξίου και κ.Γ.Φακίρη.
Σήμερα Κυριακή , μετά τον εκκλησιασμό στην Εκκλησία του Αγίου Γερασίμου στο Manhattan, ο κ.Κεκάτος θα κάνει την ιστορική αναφορά στην “Ένωση των Επτανήσων με την Μητέρα Ελλάδα”.

kek kek1 kek2

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις