Δήλωση Νίκου Νικολόπουλου με την ευκαιρία της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων

«Τα παιδιά να κυνηγήσουν τα όνειρά τους…»

Με την αφορμή της εκκίνησης των πανελλαδικών εξετάσεων, ο βουλευτής Αχαΐας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Νίκος Νικολόπουλος, δήλωσε:

«Σε μια εποχή που μαίνεται ο αγώνας για να ξανακερδίσουμε το δικαίωμα να ζούμε σε μία χώρα της ελπίδας και της αξιοπρέπειας, είμαι απολύτως βέβαιος πως εμείς, οι μεγάλοι, που κουβαλάμε ακέραια την ευθύνη της μεγάλης κατρακύλας, έχουμε μόνο δύο επιλογές: Αφενός να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη του παρελθόντος και αφετέρου, να σταθούμε στο πλευρό των παιδιών μας που αποτελούν την πιο σίγουρη επένδυση σε ένα καλύτερο μέλλον.

Στα παιδιά που σε λίγο μπαίνουν στην μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων, εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος πρέπει να ξέρουν ότι χαμένη είναι μόνο η μάχη που δεν δίνεται. Ας κυνηγήσουν τα όνειρά τους, όσο κόπο και χρόνο κάτι τέτοιο θα απαιτήσει. Έχουν το δικαίωμα να ζήσουν πολύ καλύτερα. Και από αυτό το δικαίωμα ας μην υποχωρήσουν ποτέ…»
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις