Σε κλίμα συγκίνησης έγινε η υποδοχή των αντιπροσώπων στο 11ο Συνέδριο Αποδήμων

Σε κλίμα συγκίνησης και με μεγάλη εγκαρδιότητα πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 15η Μαΐου στην Κεντρική Αίθουσα του εντυπωσιακά ανακαινισμένου Κτηρίου του “Κεφαλονίτικου Σπιτιού” στη Νέα Υόρκη η Δεξίωση Υποδοχής Αντιπροσώπων για τις εργασίες του 11ου Συνεδρίου της Ομοσπονδίας “ΟΔΥΣΣΕΥΣ”.
Φιλόξενος οικοδεσπότης ο Πρόεδρος του ιστορικού Συλλόγου “Κέφαλος” κ. Νίκος Αλυσανδράτος μαζί με τον Πρόεδρό της Ομοσπονδίας κ.Γιάννη Χιόνη τους Επ. Προέδρους κ. Καππογιαννάτο και Δρ. Χιόνη, τον τ. Πρόεδρο κ. Απόστολο Αγγούρια και Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου υποδέχθηκαν όλους τους Αντιπροσώπους των Συλλόγων που θα συμμετάσχουν στο Συνέδριο.
Τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρο Παρίση εκπροσώπησε ο Α/Δήμαρχος κ.Ευάγγελος Κεκάτος ο οποίος αφού ευχαρίστησε για την τιμητική πρόσκληση αναφέρθηκε στην οργάνωση της Εβδομάδος του Απόδημου, στους στενούς δεσμούς του Νησιού με την Ομογένεια και την μεγάλη συμβολή της στην υποστήριξη και στους πρόσφατους Σεισμούς.
Οι Εκδηλώσεις συνεχίζονται σήμερα με τις εργασίες του Συνεδρίου.

kek1-7 kek2-4 kek-8
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις