Σήμερα εκτάκτως θα μεταδοθεί η εκπομπή για παιδιά “Να σου πω μία ιστορία”; στον Ionian Galaxy

ΣΗΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ 16 Μαϊου, στις 3.30-4.30 μ.μ., EKTAKTΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΜΗΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΠΟΥΣΙΑ, θα μεταδοθεί η εκπομπή για παιδιά “Να σου πω μια ιστορία;” 

gorgonaΟ IONIAN GALAXY 90,8 και η θεατραπαιδαγωγός Καλλιόπη Λιοσάτου σας προσκαλούν σε μια ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!
Θα διαβάσουμε το παραμύθι «Η ΜΙΚΡΗ ΓΟΡΓΟΝΑ ΠΩΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΗΣΙ» (Βαγγέλης Ηλιόπουλος, εκδ. Πατάκη). Θα ακούσουμε όμορφη μουσική! Και το σημαντικότερο, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις αμερικανίδες εικαστικούς και ακτιβίστριες, κυρίες Pam Longobardi (Drifter’s project) και Dianna Cohen (Plastic Pollution Coalition), υπεύθυνες του περιβαλλοντικού προγράμματος “PLASTIC FREE ISLAND” που για 5η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στην Κεφαλονιά, μέσα από δράσεις καθαρισμού παραλιών, τη δημιουργία έργων τέχνης από πλαστικό και την οργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και εκδηλώσεων για παιδιά ενάντια στη θαλάσσια ρύπανση που προκαλείται από τα πλαστικά μιας χρήσης!
Το βιβλιοπωλείο «Χαρτικά-Παιχνίδια Γασπαρινάτος» θα προσφέρει 2 παιχνίδια δώρο στους ‘μικρούς’ φίλους που θα τηλεφωνήσουν στο στούντιο!
ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ IONIAN GALAXY 90,8!!!
ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, στην ιστοσελίδα του σταθμού: ioniangalaxy.gr, πεδίο: ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ!
Τηλ.στούντιο: 26710-25361
Σας περιμένουμε!!!
© 2015 Microsoft Terms Privacy & cookies Developers English (United States)

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται για 5η συνεχή χρονιά στην Κεφαλονιά από το Drifter’s project της εικαστικού-ακτιβίστριας Pam Longobardi και της Dianna Cohen, εικαστικού και διευθύντριας του περιβαλλοντικού οργανισμού Plastic Pollution Coalition.
Αύριο Κυριακή 17/5, στις 10.00-12.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ο καθαρισμός της παραλίας ‘Γραδάκια’ και γειτονικών θαλάσσιων σπηλιών με την Pam Longobardi, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, την περιβαλλοντική ομάδα Wildlife Sense για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας, τον Γιώργο Ποταμιάνο από την Kefalonia Elements-Outdoor Activities και τα kayak του.

Με εκτίμηση,
Καλλιόπη Λιοσάτου
Θεατροπαιδαγωγός-Υπεύθυνη εκπαιδευτικών δράσεων για παιδιά του Περιβαλλοντικού Προγράμματος “Νησί Απαλλαγμένο από το Πλαστικό”.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις