ΕΛΜΕΚΙ: Να ανανεωθούν οι Επιτροπές Εξετάσεων!!!

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – ΙΘΑΚΗΣ (ΕΛΜΕ-ΚΙ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Να ανανεωθούν οι Επιτροπές Εξετάσεων!!!

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ θεωρεί ότι οι επιτροπές των πανελλαδικών εξετάσεων πρέπει να ανανεώνονται κάθε χρόνο, με τρόπο που να μην δημιουργεί πρόβλημα στη διεξαγωγή των εξετάσεων. Σε αυτή τη βάση μια ανανέωση της τάξης του 40% των μελών των επιτροπών είναι και εφικτή και αναγκαία, ώστε σταδιακά να δοθεί η δυνατότητα σε όλο τον κλάδο να εμπλακεί στη διαδικασία αυτή. Έτσι αποσοβούνται και τάσεις διαμόρφωσης ανισότιμης αντιμετώπισης μεταξύ συναδέλφων.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ θεωρεί ότι οι αλλαγές πρέπει να ξεκινήσουν από όλα τα μέλη του ίδιου του ΔΣ της ΕΛΜΕ, τους αιρετούς και από συναδέλφους που έχουν υπερβεί την πενταετία ιδιαίτερα στις θέσεις με τη μεγαλύτερη αμοιβή. Για το σκοπό αυτό και πάντα μέσα σε πνεύμα συναδελφικότητας, κατανόησης των δυσκολιών που υπάρχουν αλλά και της ευθύνης του ρόλου των επιτροπών, το ΔΣ ζητά από τη ΔΔΕ τους πίνακες όλων των επιτροπών για την τελευταία πενταετία.

Για το θέμα αυτό, όπως και για μια σειρά άλλα που θα ανακοινώσουμε άμεσα θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΔΕ (πρώην στρατολογικό γραφείο) την Πέμπτη 14 Μάη και ώρα 13.00.

Αργοστόλι 12/05/2015

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ

 

Ο Πρόεδρος

 

Ο Οργανωτικός Γραμματέας
Γεωργόπουλος Διονύσης Φαρακλός Βαγγέλης

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις