Το Ερασιτεχνικό Θέατρο διοργανώνει εκδήλωση για τα 70 χρόνια από το τέλος του Β Παγκοσμίου Πολέμου

Το Ερασιτεχνικό Θέατρο Κεφαλονιάς συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις , που γίνονται σε όλο τον κόσμο , συνδιοργανώνει με τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Κεφαλονιάς και Ιθάκης , εκδήλωση για τα 70 χρόνια από το τέλος του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου και της Νίκης ενάντια στον Φασισμό και στον Ναζισμό , στον Πολυχώρο ΚΑΠΙΤΟΛ στο Φανάρι , Αργοστολίου , την Κυριακή 10 Μάη 2015 , και ώρα 19:30 .

Θα προβληθεί το Ντοκιμαντέρ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΕ. , θα μιλήσει ο δημοσιογράφος – ερευνητής Λεωνίδας Βατικιώτης , με θέμα ο ΄΄ Φασισμός εχθές και σήμερα ΄΄ . και θα ακολουθήσει συζήτηση .
Καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας να παρακολουθήσουν την σημαντική αυτή ενημερωτική – ιστορική εκδήλωση , που είναι τόσο επίκαιρη στις μέρες που ζούμε .

Το ΕΘΚ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις