Χρήστος Άνθης: «Σχολή ΕΠΑΣ τουριστικών επαγγελμάτων Κέρκυρας».

Άνθης Κ. Χρήστος
Επικεφαλής Παράταξης
ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΘΕΛΗΣΗ

Κέρκυρα 06/05/2015
Αντιπρόεδρος Περιφερειακού
Συμβουλίου Ιονίων Νήσων

Κο Πρόεδρο Περιφερειακού συμβουλίου
Ιονίων Νήσων

Κύριε Πρόεδρε :

Παρακαλώ να εντάξετε στο αυριανό συμβούλιο προ ημερήσιας διάταξης το παρακάτω θέμα: «Σχολή ΕΠΑΣ τουριστικών επαγγελμάτων Κέρκυρας».
Το θέμα δίνεται με αυτόν τον γενικόλογο τίτλο, καθότι όπως θα εξηγήσω παρακάτω δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για ενημέρωσή και επεξεργασία του.
Συγκεκριμένα σήμερα στις 11:00 το πρωί με βρήκε αντιπροσωπεία μαθητών της σχολής και μου εξήγησε ότι τις 08/05/2015 εισάγεται νομοσχέδιο στην βουλή που προβλέπει την κατάργηση της σχολής.
Όπως μου εξήγησαν οι μαθητές το νομοσχέδιο αυτό είναι επεξεργασμένο από την προηγούμενη κυβέρνηση.
Το όλο θέμα όπως τίθεται και με την ενημέρωση που υπάρχει αφήνει πολλά ερωτηματικά, αν και κατά πόσο υφίσταται όπως μου αναφέρθηκε.
Σε κάθε περίπτωση στις 12:00 σας επισκέφθηκα στο γραφείο σας συζητήσαμε το ζήτημα το θέσαμε ως παράταξη προ ημερήσιας διάταξης, κάλεσα τηλεφωνικά τους μαθητές να σας επισκεφθούν στο γραφείο σας, προκειμένου να συλλέξουμε τις απαραίτητες πληροφορίες και να κινηθούμε αναλόγως.
Επιπροσθέτως αύριο στο συμβούλιο θα παρίσταται αντιπροσωπεία μαθητών και προκειμένου να μας ενημερώσει, οπότε θα έχουμε μια πλήρη εικόνα των τεκταινομένων ούτως ώστε, να πάρουμε απόφαση ως Π.Σ. και να κινηθούμε αναλόγως για να αποτρέψουμε μια ενδεχόμενη τέτοια ενέργεια που πλήττει καίρια την περιφέρειά μας, αλλά και το μέλλον των παιδιών μας.
Σας ευχαριστώ

Χρήστος Κ. Άνθης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις