Διακοπή υδροδότησης για οφειλέτες ΔΕΥΑΚ μετά τις 20/05/2015-Έκπτωση 50% σε ΑμΕΑ

Η ΔΕΥΑ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ενημερώνει τους καταναλωτές ότι όσοι δεν υπαχθούν στις προβλεπόμενες ρυθμίσεις οφειλών προς τη ΔΕΥΑΚ θα υποστούν τη συνέπεια της διακοπής υδροδότησης.
Αντιλαμβανόμαστε τα προβλήματα και τις ανάγκες που απορρέουν από τη οικονομική κρίση, πλην όμως από τη νομοθεσία επιβάλλεται η υπαγωγή έστω σε ρυθμίσεις των οφειλετών και σε αντίθετη περίπτωση προβλέπεται η διακοπή της υδροδότησης.
Προειδοποιούμε ρητά και ξεκάθαρα ότι από τις 20/05/2015 θα ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός διακοπής υδροδότησης για όσους δεν εκμεταλλευτούν τις ευνοϊκές ρυθμίσεις, κλιμακωτά από τους μεγαλύτερους προς τους μικρότερους οφειλέτες.

ΕΚΠΤΩΣΗ 50% ΓΙΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΑΜΕΑ
Η ΔΕΥΑ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ενημερώνει τους καταναλωτές ότι εγκρίθηκε η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου αναφορικά με όσους υπάγονται στην κατηγορία ΑΜΕΑ με ποσοστό αναπηρίας από 67% και πάνω και δικαιούνται έκπτωση 50% στα τιμολόγια οικιακής χρήσης.

Ο Πρόεδρος

Ανουσάκης Νικόλαος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις