Διαβούλευση για το Χωροταξικό-Υπογραφή σύμφωνης γνώμης για τη Γέφυρα

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θέτει σε διαβούλευση με κάθε ενδιαφερόμενο φορέα ή πολίτη το Β1 στάδιο της μελέτης «Αξιολόγηση, Αναθεώρηση και Εξειδίκευση του Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης Περιφέρειας Ιονίων Νήσων ».

Η τελική πρόταση της αναθεώρησης του ΠΠΧΣΑΑ στάλθηκε από το ΥΠΑΠΕΝ στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για τον τελευταίο κύκλο διαβούλευσης με τους τοπικούς φορείς και τους πολίτες πριν την οριστική της έγκριση.

Η φάση αυτή (Β1 στάδιο) περιλαμβάνει:
– Την Εισηγητική Έκθεση και το Σχέδιο της Κοινής Υπουργικής Απόφασης
– Την Μελέτη Τοπίου
– Το Τεύχος του Β1 σταδίου της Μελέτης

Όλα τα στοιχεία της Μελέτης (κείμενα και χάρτες) τίθενται σε κοινή πρόσβαση για αναλυτική ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου φορέα ή πολίτη.
Όλες οι προτάσεις θα πρέπει να αποστέλλονται ηλεκτρονικά ταυτόχρονα στα email , ,
Η δημόσια διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι την 10/6/2015 και θα ολοκληρωθεί με τη γνωμοδότηση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Τα σχετικά έγγραφα είναι διαθέσιμα στο σύνδεσμο: http://www.ypeka.gr/default.aspx?tabid=514&language=el-gr

Υπογραφή σύμφωνης γνώμης

Υπεγράφη από τον περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων  Θ. Γαλιατσάτο η σύμφωνη γνώμη για την τροποποίηση σύμβασης του υποέργου «Αποκατάσταση και ενίσχυση της γέφυρας De Bosset» στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς αλλά και για την τροποποίηση  σύμβασης του υποέργου «Κατασκευή σταθμών μεταφόρτωσης απορριμμάτων Δήμου Λευκάδας».
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις