Σημαντικές επισκέψεις δημοσιογράφων και τηλεοπτικών Μέσων του εξωτερικού στα Ιόνια Νησιά

Στα πλαίσια της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με την Marketing Greece, εντός του επομένου διαστήματος θα έχουμε επισκέψεις δημοσιογράφων και μεγάλου τηλεοπτικού μέσου στα νησιά μας.
Συγκεκριμένα θα επισκεφθεί την Κεφαλονιά και την Ιθάκη ομάδα δημοσιογράφων, με στόχο την Αγγλική αγορά, στα μέσα Ιουνίου. Επίσης άλλη ομάδα δημοσιογράφων θα επισκεφθεί την Κέρκυρα και τους Παξούς με στόχο τη Γαλλική αγορά, τέλος Ιουνίου – αρχές Ιουλίου. Το μεγάλο τηλεοπτικό μέσο BBC θα μεταβεί για γυρίσματα στη Ζάκυνθο από 27 Μαΐου έως 03 Ιουνίου.
Ιδιαίτερο ρόλο σε αυτές τις σημαντικές επισκέψεις, πέραν των Υπηρεσιών και των δομών της Περιφέρειας, θα έχει η συμμετοχή και η προσφορά των φορέων του Τουρισμού, τους οποίους εκ των προτέρων ευχαριστούμε.
Στην πορεία θα σας ενημερώσουμε με αναλυτικό πρόγραμμα των προαναφερομένων επισκέψεων.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις