Ολοήμερη εκδρομή του Κ.Α.Π.Η στον Πόρο και στη Σκάλα

Ολοήμερη εκδρομή στην περιοχή της Σκάλας και Πόρου πραγματοποίησε την Πρωτομαγιά το Κέντρο Απασχόλησης Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η) του Δήμου Κεφαλονιάς.

Στο Πόρο γιόρτασαν την Πρωτομαγιά τα μέλη του Κέντρου Απασχόλησης Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η) του Δήμου Κεφαλονιάς, συνοδευμένοι από την υπεύθυνη κ. Μέμη Γεράκη.
Συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο σε δραστηριότητες κοινωνικού – ψυχαγωγικού χαρακτήρα με σκοπό τη διατήρηση της πνευματικής διαύγειας και καλής ψυχολογίας των ηλικιωμένων και μοναχικών ατόμων, συνιστώντας ως πρόληψη για την διατήρηση της καλής ψυχολογίας και της σωματικής τους υγείας.
Στο γεύμα παραβρέθηκε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σπυρονικόλας Σολομός αντιπρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης και αντάλλαξε ευχές με τα μέλη και τους φίλους τους.

kapiporos

kapi3 kapi4 kapi5 kapi6 kapi7 solomos-geraki

DSC04981 DSC04983 DSC04984 DSC04987 DSC04988 DSC04990 DSC04991
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις