Στη Σάμη βρέθηκε ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης-Πρωτομαγιά με χορούς από τον “Αιγιαλό”

Πρωτομαγιά σήμερα και από νωρίς το πρωϊ σε όλη την Κεφαλονιά πραγματοποιούνται εκδηλώσεις για το καλοσώρισμα του Μάη, με την φύση να έχει ανθίσει και τον καιρό να έχει ζεστάνει για τα καλά προμηνύοντας την άφιξη του καλοκαιριού.

Στη Σάμη, ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος “Αιγιαλός” σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΚΕ ετοίμασαν χορευτικά δρώμενα με τα παιδικά και εφηβικά τμήματα του συλλόγου να παρουσιάζουν παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα εκεί βρέθηκε και ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης για να συμμετάσχει και αυτός στις πρωτομαγιάτικες εκδηλώσεις. Το παρών έδωσε και ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας, που πάντοτε συμμετέχει ενεργά στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο χωριό του.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Σάμη ο Δήμαρχος συναντήθηκε και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Σάμης, Γαβρίλη Ρασσιά και τον Πρόεδρο του Καραβόμυλου, Βασίλη Μωραϊτη ενώ είχε την ευκαιρία να δει από κοντά και τα κλασικά οχήματα, αντίκες που έχουν σήμερα την 2η εαρινή τους συνάντηση με βόλτα και στάση για πικ νικ στον Καραβόμυλο και στη συνέχεια συμμετοχή στις εκδηλώσεις για την Πρωτομαγιά στην Αγία Ευφημία.

Καλό μήνα, καλή Πρωτομαγιά και του χρόνου!!!

por por1 por2 por3 por4 por5 por6 por7 por8 por9
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις