Έρχεται καλοκαιράκι τις επόμενες μέρες – Σταδιακή άνοδος θερμοκρασίας

Καλοκαιράκι μας επιφυλάσσει ο καιρός για τις επόμενες μέρες, αφού σταδιακά ο υδράργυρος θα τραβήξει την ανηφόρα, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Οι βορειοδυτικοί άνεμοι μέτριας έντασης, που τις προηγούμενες μέρες έδιναν ένα φθινοπωρινό τόνο θα μετριαστούν και η αίσθηση της θερμοκρασίας αντίστοιχα θα είναι υψηλότερη. Mέχρι την Κυριακή τις μεσημεριανές ώρες η θερμοκρασία αναμένετε να ξεπεράσει και τους 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ την Τετάρτη και Πέμπτη είναι πολύ πιθανό ξεπεράσουμε και τους 30 βαθμούς!

Η πρώτη φετινή καλοκαιρινή θερμή εισβολή από Σαχάρα, θα διαρκέσει μέχρι την άλλη Παρασκευή όπως δείχνουν τα τελευταία στοιχεία, όπου αναμένεται να δροσίσει ξανά ο καιρός.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις