Στις 17 Σεπτεμβρίου 2015 η δίκη εις βάρος της κας Χιόνη και του Kefaloniapress

H κ. Ελένη Χιόνη μέσω της ιστοσελίδας Kefalonianpress θεωρεί ότι μπορεί να διαδίδει ασύστολα ψεύδη εις βάρος όχι μόνο του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κεφ/νίας-Ιθάκης, κ. Γεωργίου Τζωρτζάτου , αλλά και εις βάρος μελών της οικογένειας του, τα οποία ουδόλως εμπλέκονται στην Πολιτική.
Γνωστοποιούμε στους Δημότες μας ότι έχει κατατεθεί ήδη αγωγή εναντίον της κ. Χιόνη και της ιστοσελίδας της για προσβλητικά και ψευδή δημοσιεύματα της.
Η σχετική δίκη θα λάβει χώρα στις 17-9-15 ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κεφ/νίας. Πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους ότι σε όλα τα πράγματα υπάρχουν όρια και σε μία ευνομούμενη Πολιτεία κανείς δεν μπορεί να προσβάλει ανεξέλεγκτα παραβιάζοντας το Νόμο.

Αργοστόλι 29-4-15
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ ΛΙΜ. ΤΑΜΕΙΟΥ
ΚΕΦ/ΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις