Προβολή της Κεφαλονιάς στη Γερμανική αγορά

Στα πλαίσια της επιτυχούς συνεργασίας του Δήμου Κεφαλονιάς με την περιοχή Rhein Neckar Kreise της Γερμανίας, παραχωρήθηκε δωρεάν στην Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου , Εκθεσιακό Περίπτερο για 2 εβδομάδες στην Έκθεση Maimarkt Manheim.
Φορείς που στελεχώνουν το περίπτερο με Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου είναι :
– Η Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης
-Ο Αρκήσειος και
-Ο Φορέας του Αίνου.
Σήμερα , Τρίτη 28 Απριλίου , οι Αρχές του R.N.K. είχαν σύσκεψη εργασίας με τον Α/Δήμαρχο Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελο Κεκάτο με θέμα την προβολή της Κεφαλονιάς στη Γερμανική Αγορά και ακολούθως υπήρξε Σύσκεψη με τον κ.Γεράσιμο Τιμοθεάτο , τον κ.Σταύρο Κορκό – Κουρή και την Δημοτική Συμβουλο Weinheim κ.Στέλλα Κυργιάννη – Εφραιμίδη.
Για αύριο πρωί έχουν προγραμματιστει τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές συνεντεύξεις του κ.Κεκάτου στα Γερμανικά ΜΜΕ με θεμα την Τουριστική προωθηση του Νησιού στη Γερμανία.

kekgermania kekgermania3 kekgermania22
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις