Ένα παράδειγμα ποιοτικής έρευνας: το «ταξίδι» από το Γυμνάσιο Αγίας Θέκλης Κεφαλονιάς στην ανθρωπολογική έρευνα

Το Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων φιλοξενεί, την Τετάρτη 29 Απριλίου 2015, την κυρία Κανελλίνα Μενούτη η οποία θα πραγματοποιήσει προφορική εισήγηση με τίτλο « Ένα παράδειγμα ποιοτικής έρευνας: το ταξίδι από το Γυμνάσιο Αγίας Θέκλης Κεφαλονιάς στην ανθρωπολογική έρευνα». 

Η Κανελλίνα Μενούτη, εκπαιδευτικός στη δημόσια εκπαίδευση στην Κεφαλονιά, είναι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Paul Valéry – Montpellier III της Γαλλίας, στις Επιστήμες του Λόγου.
Η ομιλία έχει στόχο να παρουσιάσει τη μεθοδολογία της ανθρωπολογικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε για την εκπόνηση της διδακτορικής διατριβής, κατά την οποία μελετήθηκε το Γυμνάσιο Αγίας Θέκλης Κεφαλονιάς. Πρόκειται για μια ποιοτική έρευνα πεδίου μέσω επιτόπιας παρατήρησης και συνεντεύξεων.
Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Κώστας Ευαγγελάτος.

Ώρα προσέλευσης: 7:00΄- 7:30΄. Ώρα έναρξης: 7:30΄.

____________________________________

Σημείωση: Η οργάνωση της ομιλίας γίνεται με ευθύνη του καθηγητή εφαρμογών του Τμήματος Κώστα Αντ. Πετράκη. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 697 425 15 75.

Αργοστόλι, Τρίτη 28 Απριλίου 2015
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις