Τοποθέτηση της Ελληνικής Αυγής για το Ιόνιο για τις καταστροφές στην Παλική Κεφαλονιάς- ΒΙΝΤΕΟ

Στο περιφερειακό συμβούλιο Ιονίων Νήσων που πραγματοποιήθηκε στις 25 και 26 Απριλίου στην Κεφαλονιά, ο συναγωνιστής και περιφερειακός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής για το Ιόνιο, Ν. Λεμοντζής, τόνισε την ανυπαρξία του κρατικού μηχανισμού να σταθεί, ακόμη και μετά από 16 μήνες, αποτελεσματικά στο πλευρό των κατοίκων της Κεφαλονιάς, που εξακολουθούν να δοκιμάζονται από τις καταστροφικές συνέπειες του σεισμού.

Τόνισε πως οι μικροπολιτικές σκοπιμότητες και τα λόγια εντυπωσιασμού των κυβερνήσεων και των αυτοδιοικητικών αρχών και η παράλληλη απουσία έργου έχουν φέρει τους κατοίκους σε απόγνωση και ζήτησε να πάψουν τα λόγια και να υπάρξει κατεπείγουσα, πραγματική και ουσιαστική προσέγγιση του ζητήματος.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις