Κλιμάκιο της Ελληνικής Αυγής για το Ιόνιο επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο

Το λιμεναρχείο Αργοστολίου επισκέφτηκε κλιμάκιο συναγωνιστών της Ελληνικής Αυγής για το Ιόνιο,της αυτοδιοικητικής έκφρασης των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τον συναγωνιστή Νίκο Λεμοντζή, περιφερειακό σύμβουλο και μέλος της ΚΕ του Κινήματος.

Οι άνδρες και οι γυναίκες του Λιμενικού Σώματος, σε μια εξαιρετικα γόνιμη και εγκάρδια συζήτηση που διεξήχθη, έθεσαν τα θέματα που απασχολούν τον ένστολο και κατέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, προβλήματα τα οποία προκύπτουν από συνδυασμό παραγόντων, όπως η αδιαφορία και η ανοργανωσιά της επίσημης Πολιτείας αλλά και την παρατηρούμενη γραφειοκρατία.
Οι συναγωνιστές τόνισαν πως αντιλαμβάνονται πλήρως την απομόνωση που βιώνουν οι ένστολοι αλλά και πως καλούνται να εργαστούν κάτω από αντίξοες συνθήκες.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις