Έγινε η πρώτη λαϊκή συνέλευση της ΑΝ.Α.Σ.Α στα Μεταξάτα

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στα Μεταξάτα, η πρώτη λαϊκή συνέλευση της ΑΝ.Α.Σ.Α., στον πραγματικά υπέροχο και ιδιαίτερο χώρο του Ιονίου Κέντρου Πολιτισμού και Τεχνών.

Στην συνέλευση παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Θόδωρος Γαλιατσάτος, ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Σπύρος Γαλιατσάτος και ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Παναγιώτης Φιλίπππου.

Η λαϊκή συνέλευση έγινε έτσι ώστε να ενημερωθεί κόσμος για τις πολιτικές εξελίξεις αλλά και την πορεία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων μέχρι στιγμής, μετά και την εφ όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την ίδια μέρα ο Περιφερειάρχης, Θόδωρος Γαλιατσάτος, τονίζοντας το γεγονός ότι η παράταξη παραμένει πιστή στις προεκλογικές της υποσχέσεις και πρόγραμμα για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και ειδικότερα της Κεφαλονιάς.

Ο κόσμος ήταν αρκετός ενώ οι ερωτήσεις ήταν πολλές εξαιτίας όπως είναι φυσικό και των κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων για την χώρα.

(Ηχητικό αρχείο από το kefalonianews.gr)

savato24 121 savato24 127 savato24 129 savato24 155 savato24 161
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις