Μία ξεχωριστή θεατρική παράσταση με τίτλο “Έρωτας, όνειρα και ανδρεία”

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν σήμερα ο Πρόεδρος του  Δ.Σ. του Θεατρικού Εργαστηρίου Σύγχρονης Τέχνης Κεφαλονιάς, Αναστάσιος Θ. Παπαθεοδωρόπουλος και ο σκηνοθέτης Πάνος Βαρδάκος, στο νέο “σπίτι” του Θεατρικού Εργαστηρίου.

Η συνέντευξη έγινε στα πλαίσια της θεατρικής παράστασης που ετοιμάζει το Θεατρικό Εργαστήρι τις 24, 25 και 26 Απριλίου, τις 9.15 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο Ο Κέφαλος, με τίτλο, “Έρωτας, όνειρα και ανδρεία”, αποτελείται από τρία μονόπρακτα ξένων θεατρικών συγγραφέων σε σκηνοθεσία Πάνου Βαρδάκου και μουσική επιμέλεια Κώστα Φραντζή.

Ο κ. Βαρδάκος αναφέρθηκε εκτενώς στην παράσταση και στην επιλογή των συγκεκριμένων μονόπρακτων ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν κάνουμε τέχνη, για να ξεχάσουμε τα προβλήματά μας, αλλά για να συνομιλήσουμε με αυτά, να νιώσουμε ψυχική ηρεμία και να τα αντιμετωπίσουμε πιο αποτελεσματικά».

Θεατρικό Εργαστήρι

1-DSC08026 1-DSC08032 1-DSC08034 1-DSC08038 1-DSC08041
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις