Συνεργασία Δήμου Κεφαλονιάς με Δήμο Αγρινίου

Την Παρασκευή 17 Απριλίου 2015 ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο το Δήμαρχο Αγρινίου κ.Γεώργιο Παπαναστασίου.

Στη συνάντηση εργασίας που ακολούθησε, ο κ.Παρίσης ευχαρίστησε τον κ.Παπαναστασίου για την τιμή της επίσκεψης και διερευνήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ των δύο Δημοτικών Αρχών σε πολιτιστικό, τουριστικό και επιχειρηματικό επίπεδο.
Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος, ο οποίος ενημέρωσε τον κ.Δήμαρχο για την Τουριστική Πολιτική της Κεφαλονιάς, όπως και για τον τρόπο λειτουργίας της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου.
Ο κ.Παπαναστασίου, αφού ευχαρίστησε τον κ.Παρίση για την εγκάρδια και φιλόξενη υποδοχή, τον προσκάλεσε όπως σε ημερομηνία που θα ορισθεί, επισκεφθεί την όμορφη περιοχή του Αγρινίου.
Ο κ.Παρίσης αποδέχθηκε την πρόσκληση και προσέφερε συμβολικά δώρα στον αγαπητό του Συνάδελφο.

F.Agrinio 1 F.Agrinio 2
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις