Παριστάνουν τους …”επαναστάτες” οι “αναρχικοί του καναπέ”!

Κάποιος πρέπει να πει σε κάποιους “αναρχικούς του καναπέ” που είναι όλο φασαρία, συνθήματα και φωνή ότι προοδευτικός δεν γίνεσαι με αυτόν τον τρόπο αλλά με τις πράξεις σου και με την στάση της ζωής σου.

Τον να υβρίζεις και να συκοφαντείς όσους δεν συμφωνούν μαζί σου ή όσους τολμούν να έχουν άλλη άποψη από εσένα είναι ίδιον ανθρώπων φανατικών όπου έχουν μάθει να βλέπουν εχθρούς και όχι πολιτικούς αντιπάλους.

Σε τελική ανάλυση όλοι αυτοί που παριστάνουν τους …”αναρχικούς” και τους “επαναστάτες” στην Κεφαλονιά, μπορούν αλήθεια να μας πουν με ποιες ακριβώς πράξεις τους έχουν κερδίσει αυτές τις ιδιότητες; Γιατί εμείς το μόνο που βλέπουμε είναι κάτι …”αντάρτες του facebook” και κάποιους που απλά κάνουν πολιτικό bulling σε όσους δεν έχουν την ίδια άποψη με τη δική τους.

Υ.Γ. Όσο αφορά τον κ. Μποζά θα τον παρακαλούσα όταν αναφέρετε στην ιστοσελίδα μου να το κάνει τουλάχιστον με πολιτική ευγένεια και ευπρέπεια καθώς αν θέλει ξέρω και εγώ την τέχνη του χλευασμού και των συκοφαντιών και μπορώ να “κατέβω και σε αυτό το επίπεδο”.

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις