Απογοήτευση για τις Εργατικές Κατοικίες στο Ληξούρι

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις των ιδιοκτητών των εργατικών κατοικιών στο Ληξούρι αφού η Βουλευτής στην προχθεσινή συζήτηση ούτε λίγο ούτε πολύ μίλησε για επισκευή των σεισμόπληκτων εργατικών κατοικιών (κίτρινα) και όχι για κατασκευή τους εκ νέου όπως είχε δεσμευθεί η ελληνική πολιτεία.

Δυστυχώς αποδεικνύεται για άλλη μία φορά ότι το κράτος μας δεν έχει συνέχεια και ότι κάθε κυβέρνηση μπορεί να κάνει “του κεφαλιού της” αδιαφορώντας για τις δεσμεύσεις της προηγούμενης. Έτσι οι περισσότεροι κάτοικοι των Εργατικών Κατοικιών έφυγαν από την σύσκεψη με το κεφάλι σκυμμένο αφού βλέπουν ότι τα πράγματα παίρνουν αρνητική τροπή, κάτι που εμμέσως πλην σαφώς αναγνώρισε και η Βουλευτής.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις