Απάντηση από το Δήμαρχο Κεφαλονιάς στην πρόσκληση της Βουλευτή για συμμετοχή στην συγκέντρωση στο Ληξούρι

Αγαπητή Αφροδίτη,

Σε ευχαριστώ θερμά για την πρόσκληση να συμμετάσχω στην συγκέντρωση της Κυριακής στο Ληξούρι με αντικείμενο το μεγάλο θέμα των Εργατικών Κατοικιών.
Δυστυχώς ανειλημμένες και προγραμματισμένες υποχρεώσεις δεν επιτρέπουν, ούτε σε μένα αλλά ούτε και στον Αναπληρωτή Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο Έργων Διονύση Λυκούδη να παρευρεθούμε.
Σε ενημερώνω όμως ότι ο Δήμος θα εκπροσωπηθεί από τον Αντιδήμαρχο Παλικής Αλέξη Μοσχονά, τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Κατσιβέλη και τον ειδικό συνεργάτη μου και μηχανικό Δημήτρη Μεσσάρη.
Σε κάθε περίπτωση δηλώνω την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση, τόσο την δική μου αλλά και ολόκληρου του Δήμου, στις όποιες προσπάθειες καταβάλεις για την επίλυση του μεγάλου αυτού ζητήματος.
Ευελπιστώ όπως τελικά υλοποιηθούν το συντομότερο δυνατόν, όλα όσα έχουν ήδη συμφωνηθεί με το κράτος, δηλαδή η ανέγερση νέων σύγχρονων και ασφαλών Εργατικών Κατοικιών.
Η Δημοτική Αρχή βρίσκεται πάντα στην διάθεση, την δική σας αλλά και των πολιτών, προκειμένου να πετύχουμε τα βέλτιστα.

Με εκτίμηση,

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΡΙΣΗΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις