Γιώργος Καλούδης: Άμεση πρόσληψη γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού

Κατά τη χθεσινοαπογευματινή σύσκεψη με τα σωματεία εργαζομένων στα Νοσοκομεία της Κέρκυρας και των Νοσοκομειακών Γιατρών που κάλεσε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Γαλιατσάτος, ο Επικεφαλής της Παράταξης της ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Γιώργος Καλούδης, αφού άκουσε προσεκτικά τους εκπρόσωπους των εργαζόμενων και των γιατρών η οποία τεκμηρίωσαν την εκρηκτική και τραγική κατάσταση στο Νοσοκομείο και στα Κέντρα Υγείας Κέρκυρας, αφού τόνισε ότι τα γνώριζε τα περισσότερα θέματα αλλά είχαμε και επίκαιρες πληροφορίες, ανέπτυξε τις παρακάτω θέσεις-προτάσεις, οι οποίες περιληπτικά έχουν ως εξής:

ΘΕΣΕΙΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΟΥ

1.Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ (επειδή προς το παρόν τουλάχιστον είναι καθαροί διότι δεν έχουν κλέψει ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ, ΝΑ ΕΞΥΓΙΑΝΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.(ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ, ΑΞΟΝΙΚΟΣ ΚΛΠ), από τα οποία το Νοσοκομείο θα έχει κέρδος και πολλαπλά ωφέλη .
2. ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ του ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ . ΤΕΛΟΣ Η ΖΗΤΙΑΝΙΑ, Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΑΠΌ ΤΗ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
3. ΤΟ ΕΚΑΒ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΝΑ ΠΑΥΣΕΙ ΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΌ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ. ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΕΚΑΒ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ. ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΤΟ ΕΚΑΒ ΚΑΘΕ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ και ΠΑΤΡΑ .
4. ΑΜΕΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ,( ΠΡΙΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΥΜΑΤΑ).
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις