Υπέροχη βραδιά συντροφιά με τους αδελφούς Καραβιώτη

Οι αδελφοί Καραβιώτη αποτελούν πλέον θεσμό για την κοινωνία της Κεφαλονιάς καθώς αντιπροσωπεύουν με επιτυχία χρόνια τώρα την παράδοση και την κουλτούρα του τόπου μας.

Το γεγονός ότι το Δημοτικό Θέατρο Ο Κέφαλος πλημμύρισε από κόσμο κατά τη διάρκεια της συναυλίας που είχαν ετοιμάσει με τον τίτλο “Τραγούδια αγάπης”, λόγω και των ημερών του Πάσχα, πολλοί από τους οποίους αναγκάστηκαν να παρακολουθήσουν το υπέροχο πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει οι αδελφοί Καραβιώτη και οι συνεργάτες τους, όρθιοι στο διάδρομο ανάμεσα στα καθίσματα,  αποτελεί περίτρανη απόδειξη της αναγνώρισης και της εκτίμησης που χαίρουν από τους Κεφαλονίτες και όχι μόνο για τη συμβολή της στην διατήρηση της μουσικής μας παράδοσης και ιστορίας.

Το εξαιρετικό πρόγραμμα ξεκίνησε με εκκλησιαστικούς ύμνους, με τους Χορωδούς να ψάλλουν το Χριστός Ανέστη, ενώ στη συνέχεια οι αδελφοί Καραβιώτη, μαζί με τον συνεργάτη τους Γρηγόρη Βλαχούλη αλλά και την ταλαντούχα Αμαλία Τάτση ερμήνευσαν επιτυχίες που αγαπάμε και μας συντροφεύουν μέχρι και σήμερα, ξεκινώντας με καντάδες και συνεχίζοντας με βάλς αλλά και επιτυχίες της δεκαετίας του ’80 όπως “Αχ Αννούλα του χιονιά” και το “Κόκκινο Γαρύφαλο”, . Οι αδελφοί Καραβιώτη παρουσιάστηκαν επί σκηνής με πλήρης ορχήστρα και τον νεαρό ταλαντούχο μουσικό Φοίβο Μποζά ο οποίος εισέπραξε το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Τη συναυλία αφιέρωσαν στον Δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση που κάθε φορά στηρίζει δυναμικά τους αδελφούς Καραβιώτη, ενώ το παρών έδωσαν εκτός του Δημάρχου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Ευάγγελος Κεκάτος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελος Κωνσταντάκης, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Γιώργος Τζωρτζάτος, αλλά και ο καταξιωμένος συμπατριώτης μας διευθυντής της χορωδίας της Λυρικής Σκηνής, Αγαθάγγελος Γεωργακάτος.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις