«Περιμετρική ζώνη Επιβατικών Δημοσίας Χρήσεως (ΤΑΧΙ) Δημοτικών Διαμερισμάτων Νομού Κεφαλληνίας»

Υπογράφθηκε και αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ (ΑΔΑ: 6ΞΕΦ7ΛΕ-Ψ9Δ) η περιμετρική ζώνη των Επιβατικών Δημοσίας Χρήσεως (ΤΑΧΙ) που ισχύει για τη διευρυμένη έδρα των πρώην Δημοτικών Διαμερισμάτων Αργοστολίου, Λειβαθούς, Ομαλών και στις έδρες των λοιπών διαμερισμάτων.

Με αυτήν καθορίζονται τέσσερεις διαδρομές και η διαδρομή Αργοστόλι-Αεροδρόμιο.

Ειδικότερα: Α. Περιμετρική Ζώνη Αργοστολίου.
1) Διαδρομή Αργοστόλι – Πόρος: Κυκλικός Κόμβος Βαλλιανάτου,
2) Διαδρομή Αργοστόλι – Σάμη – Φισκάρδο: Κυκλικός Κόμβος Βαλλιανάτου,
3) Διαδρομή Αργοστόλι – Λακήθρα: Βρύση στο Χαράβοντα,
4) Διαδρομή Αργοστόλι – Λάσση: Κόμβος Στάση Πλατύ Γιαλού.
Τα όρια αυτά θα είναι τα σημεία αλλαγής του τιμολογίου 1 (μονή ταρίφα), σε τιμολόγιο 2 (διπλή ταρίφα).

Β. Διαδρομή Αργοστόλι – Αεροδρόμιο.
Εάν η έναρξη ή το τέλος της διαδρομής του Επιβατικού Δημοσίας Χρήσεως αυτοκινήτου ΤΑΧΙ είναι εντός της πόλης του Αργοστολίου και το τέλος ή η έναρξη της διαδρομής, αντίστοιχα, στο διεθνή αερολιμένα Αργοστολίου το κόμιστρο καθορίζεται αποκλειστικά στο ποσό των 15 € για τις ώρες 05.20 – 24.00 (μονή ταρίφα) και στο ποσό των 20 € για τις ώρες 00.00 – 05.00 (διπλή ταρίφα).
Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ, το δικαίωμα εκκίνησης (πτώση σημαίας), και τα πρόσθετα του Αεροδρομίου και των αποσκευών.

Γ. Διαδρομή Αεροδρόμιο – Πόρος.
Για τη περιμετρική ζώνη από το κτίριο του αεροδρομίου μέχρι 2χλμ ακτινικά, ορίζεται απλή διαδρομή (μονή ταρίφα), ενδεικτικά περιλαμβάνονταν τα όρια των οικισμών Λακύθρας και Σβορωνάτων.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις