Στην Εκκλησία του Κοιμητηρίου των Λουκεράτων θα ψαλεί η Ακολουθία του Μεγάλου Σαββάτου

Στην Εκκλησία του Κοιμητηρίου των Λουκεράτων θα ψαλεί η Ακολουθία του Μεγάλου Σαββάτου και ώρα 9.00μμ.
Σημειώνεται ότι η ιδιαιτερότητα και η παράδοση της αναστάσεως στο χωριό μας είναι να ηχούν σ’ αυτό κάθε Μεγάλη Παρασκευή οι ύμνοι της Μεγάλης Εβδομάδας.
Στην Εκκλησία του Κοιμητηρίου των Λουκεράτων θα ψαλεί η Ακολουθία του Μεγάλου Σαββάτου Η φωνή και η μουσική , θα δώσουν και πάλι μία αίσθηση μυσταγωγίας στο Κοιμητήριο και θα δημιουργήσουν μια κατανυκτική ατμόσφαιρα την οποία, είμαστε βέβαιοι, ότι θα αισθανθούν όλοι οι επισκέπτες. Κλείνοντας θα αναβιώσουμε το παραδοσιακό επτανησιακό σπάσιμο των σταμνών στην πλατεία του χωριού .Εδέσματα , γλυκά ,κεριά ανάστασης θα συνοδεύουν την αναστάσιμη εορτή.
Σας ευχόμεθα Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με υγεία και ευτυχία.

Γεράσιμος Μιχ. Μήλας

Εκπρόσωπος Συλλόγου Λουκεράτων
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις