Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης των πεζοδρομίων στο Ληξούρι

Από σήμερα το πρωί και σε εφαρμογή του επιχειρησιακού σχεδίου που εκπόνησε ο Αντιδήμαρχος Έργων Διονύσης Λυκούδης και εφαρμόζουν απόλυτα ο Αντιδήμαρχος Παλικής Αλέξης Μοσχονάς, ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Γιώργος Κατσιβέλης και τα υπόλοιπα στελέχη της ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ στην Παλική, η Δημοτική Αρχή ξεκίνησε να επισκευάζει τα κατεστραμμένα από τον σεισμό πεζοδρόμια, στον παραλιακό δρόμο του Ληξουρίου από το φαρμακείο της Μαρίνας μέχρι τα Λεγατάτα.

Είναι ένα έργο που θα έπρεπε να το έκαναν ο Υπουργός Υποδομών και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και αναγκάζεται ο Δήμος να το κάνει με τα πενιχρά οικονομικά μέσα που διαθέτει μετά την κατηγορηματική άρνηση του Υπουργού και της κυβέρνησης να βοηθήσουν.

Η Δημοτική Αρχή με τα λίγα μέσα που διαθέτει προσπαθεί και παράγει έργο την ώρα που η αντιπολίτευση επιλέγουν την πλήρη ταύτιση με την αρνητική στάση της κυβέρνησης, το “μπάχαλο” και την αποχώρηση από τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου!

ALEX2 ALEX1 ALEX
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις