Συνεδρίασε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Τακτική συνεδρίαση πραγματοποίησε σήμερα το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κεφαλονιάς και Ιθάκης προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.
Ανάμεσα στα θέματα που ψηφίστηκαν ομόφωνα από το διοικητικό συμβούλιο και τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Γιώργο Τζωρτζάτο ήταν η συνολική προσφορά για την νομιμοποίηση των χώρων του Φισκάρδου για όλες δηλαδή τις λιμενικές εγκαταστάσεις, το βάψιμο των λιμενικών εγκαταστάσεων της προβλήτας στο Αργοστόλι καθώς και η επισκευή και τοποθέτηση πλωτής προβλήτας στο Φισκάρδο.
Επιπλέον συζητήθηκε και ψηφίστηκε ομόφωνα η κατάθεση της προσφοράς για τον καθαρισμό των φοινίκων στο Αργοστόλι, στο Ληξούρι και στη Σάμη όπου θα περιλαμβάνει και τον ψεκασμό τους για ολόκληρο το χρόνο.

pav pav1 pav2 pav3
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις