“Κόκκινο πανί” για την αντιπολίτευση ο Διονύσης Λυκούδης

Ούτε και από τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν έλειπαν οι εντάσεις και οι “φιλοφρονήσεις”, καθώς η αντιπολίτευση και ιδιαίτερα ο επικεφαλής της παράταξης ΦΙ.ΚΟ., Ηλίας Παρίσης επέμενε στο πραγματικά αντιδημοκρατικό και ανεπίτρεπτο αίτημα για αποκλεισμό του  Αναπληρωτή Δημάρχου και Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Διονύση Λυκούδη από την αυριανή σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο Ληξούρι.

Μπορούμε να πούμε χωρίς υπερβολή ότι ο Διονύσης Λυκούδης για την αντιπολίτευση αποτελεί “κόκκινο πανί”, οι λόγοι πολλοί, αλλά ο πιο σημαντικός είναι ότι ουσιαστικά δεν μπορούν να τον “απομονώσουν”, αφού σε κανέναν δεν αρέσει να ακούει την αλήθεια και η αλήθεια είναι ότι αυτή η Δημοτική Αρχή παράγει έργο και όχι λόγια.

Έτσι λοιπόν και σήμερα σύσσωμη η αντιπολίτευση, ΣΥΡΙΖΑ, ΦΙ.ΚΟ., Λαϊκή Συσπείρωση και Ενωμένη Τετράπολη, αποφάσισε να αποχωρήσει κάνοντας το έργο της πλειοψηφίας πιο εύκολο αφού πέρασαν χωρίς καθυστέρηση σημαντικά θέματα για την λειτουργία του Δήμου.

1-DSC07253 1-DSC07252 1-DSC07250
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις