Η Αμαλιάδα ο τελευταίος σταθμός στην σπουδαία πορεία του ΑΣΚ

Τελευταίος σταθμός στην σπουδαία πορεία του Αθλητικό Σύλλογο Κεφαλονιά στην Α2 κατηγορία, θα είναι η Αμαλιάδα.

Η ομάδα μας, η οποία έχει εξασφαλίσει την άνοδό της στην Α1 κατηγορία θα αναμετρηθεί την Μ. Τετάρτη στις 2 μ.μ. εκτός έδρας τον Υπερίωνα, θέλοντας να κλείσει με νίκη τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις σε αυτή τη σπουδαία σεζόν!

Να θυμίσουμε ότι τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος, ο ΑΣΚ θα τον πάρει με 20-0 άνευ αγώνα, καθώς οι Ιτιές έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Συνεχίστηκε το Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα του ΑΣΚ στο κορίτσια

Συνεχίστηκε το Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα του ΑΣΚ στα τμήματα των κοριτσιών με την αναμέτρηση:

Black Roses – Lakers 26-10
Διαιτητής: Ελένη Σακαντάνη

Black Roses (Λίνα Πολλάκη): Κούρτη Ρ. 8, Κούρτη Ντ. 8, Νικολάτου, Γασπαρινάτου, Αλεξανδράτου, Σπυράτου, Κουρούκλη, Κοσμάτου 8, Καραβιώτη 2, Παππά, Θουέιτζ.

Lakers (Λεωνίδας Παπαδάτος): Λουλάι 5, Ρεπούση, Κωνσταντάτου, Τσαμοπούλου, Αλεξανδράτου Ν. 2, Μανδηλάρη, Σιμάτου, Καραγιάννη, Βαλλιανάτου 1, Μάτα 2.
Γραμματεία: Γιώργος Γιαννάτος

Βαθμολογία

1. Black Roses 10
2. Lakers 9
3. Royal Cobras 7
4. Chicago Bulls 7

• Black Roses και Royal Cobras έχουν από έναν αγώνα λιγότερο
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις