Τελικά πάλι στην “απ’ έξω” ο Σαμούρης;

Ένας μήνας κοντεύει να περάσει από την παραίτηση του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Αλέκου Καλαφάτη και ακόμα δεν έχουμε ενημερωθεί ποιος θα τον αντικαταστήσει.

Μέχρι σήμερα δηλαδή δεν έχει βγει κανένα δελτίο τύπου που να μας ενημερώνει για το ποιος πρέπει πλέον να θεωρείται αρχηγός της τρίτης παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ναι μεν κάποιοι λέγανε ότι η θέση ανήκει δικαιωματικά στον Σπύρο Σαμούρη, πλην όμως, όπως όλα δείχνουν, τελικά τον “καπέλωσε” ο εκ μεταγραφής προερχόμενος Βασίλης Ρουχωτάς. Πάλι λοιπόν στην “απ΄έξω” ο Σαμούρης και το πιο πιθανό είναι αύριο να το μάθουμε και επίσημα αφού πλέον στην αυριανή συνεδρίαση επιβάλλεται να ορισθεί επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις