Χορήγηση, υποτροφιών από τα έσοδα της Κληρονομιάς Βασιλείου και Μαριάννας Β. Μακρή

 Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, θα χορηγήσει κατά το Πανεπιστημιακό έτος 2013 – 2014 τέσσερις υποτροφίες, από τα έσοδα του Κληροδοτήματος ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ Β. ΜΑΚΡΗ, σε φοιτητές της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κληρικούς (πρεσβύτερους και διακόνους), διακρινόμενους για το ήθος και την επίδοση στις σπουδές τους.

Οι ενδιαφερόμενοι, πρέπει να υποβάλλουν στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Πανεπιστήμιου (Κεντρικό Κτίριο, Πανεπιστήμιου 30) μέχρι τις 6 Απριλίου 2015.

Έντυπα αιτήσεων καθώς και περισσότερες πληροφορίες δίνονται από τη Δ/νση Κληροδοτημάτων του Πανεπιστημίου, Τμήμα Υποτροφιών και Βραβείων (Σταδίου και Χρ. Λαδά 6, τηλ. 210-3689132 – 4), καθώς και στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου www.uoa.gr .

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις