Δωρεάν εκπαίδευση από την Google στην Κέρκυρα στη χρήση διαδικτυακών εργαλείων

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων υποστηρίζοντας την πρωτοβουλία “Grow Greek Tourism Online” που πραγματοποιεί η Google σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) και το Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνεται τις 16 Απριλίου στην Κέρκυρα.
Η ομάδα της Google θα βρίσκεται στην Κέρκυρα για να προσφέρει δωρεάν εκπαίδευση και υποστήριξη στη χρήση διαδικτυακών εργαλείων, προκειμένου να αναπτύξετε την επιχείρησή σας μέσω του Διαδικτύου. Για να συμμετάσχετε στην εκδήλωση, παρακαλώ δηλώσετε συμμετοχή μέσω της φόρμας εγγραφής μέχρι και την 15η Απριλίου 2015.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε το g.co/growgreektourism.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Corfu Holiday Palace, οδός Ναυσικάς, Κανόνι.
Ώρες προσέλευσης: 17:00 – 17.30 Ώρες ομιλιών: 17:30 – 20:15
Για ερωτήσεις μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την ομάδα της Google στα:
email:
τηλέφωνο: 00800 4414 2656 (καθημερινά 09:00 – 17:00)

Με εκτίμηση,

Σπύρος Γαλιατσάτος
Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Τουριστικής Προβολής
Περιφέρειας Ιονίων Νήσων
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις