Έγινε η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Γηροκομείου

Στο Δημαρχιακό Μέγαρο πραγματοποιήθηκε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Γηροκομείου με πρόεδρο τον κ. Αποστολάτο Γεράσιμο προκειμένου να συζητήσουν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και να πάρουν αποφάσεις.

Το διοικητικό συμβούλιο του Δημοτικού Γηροκομείου μαζί με τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρο Παρίση αρχικά συζήτησε για το κτίριο του νέου Δημοτικού Γηροκομείου στο Αργοστόλι όπου ο Δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Παρίσης τόνισε ότι η πρώτη φάση έχει φτάσει στο τέλος και τον Απρίλιο θα ξεκινήσει η χρηματοδότηση για τη δεύτερη φάση ώστε το έργο να ολοκληρωθεί το 2015.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκε επίσης το θέμα για τα οφειλόμενα ενοίκια στο ίδρυμα, η εκποίηση των χωραφιών στα Φαρακλάτα Κεφαλονιάς όπου θα γίνει με νόμιμες διαδικασίες καθώς και η έλλειψη προσωπικού στο ίδρυμα που δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα.

pav pav1 pav2 pav3 pav4 pav5
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις