Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων-Μπράβο στην ομάδα του καφέ Isola Loco

Η Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων καθιερώθηκε με πρωτοβουλία ολλανδικών φιλοζωικών οργανώσεων το 2010 για την ευαισθητοποίηση της διεθνούς κοινότητας σχετικά με την τύχη των 600 εκατομμυρίων αδέσποτων ζώων που υπολογίζεται ότι διαβιούν υπό άθλιες συνθήκες στον πλανήτη μας.

Οι φιλοζωικές οργανώσεις καλούν τον καθένα μας να υιοθετήσει ένα ζώο ή να συνδράμει προγράμματα και καμπάνιες για την προστασία τους.
Όμως αν όλοι εμείς δεν αναλάβουμε τις ευθύνες μας θα παραμένει άλλη μια μέρα Παγκόσμιας Υποκρισίας!

Πηγή: Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων ή Υποκρισίας η σημερινή; www.zoosos.gr

ε ναι λοιπόν!!!!!!
την σημερινή ημέρα ,μια πολλή όμορφη παρέα από νέα παιδιά,κορίτσια και αγόρια μας έκαναν να αισθανθούμε πολύ ,μα πολύ υπερήφανοι ,για τις γενιές που έπονται της δικής μας …
…μαζεύτηκαν με δική τους πρωτοβουλία στο Isola Loco,στο καφέ της κεντρικής πλατείας στο Αργοστόλι,που κάποιοι από αυτούς δουλεύουν εκεί,έκαναν ρεφενέ από το περίσσεμα τους ότι μπορούσε ο καθένας και αγόρασαν τροφές για τα αδέσποτα μας ,και βάζοντας όλη η παρέα μαζί ,το ανεξάντλητο κέφι της και εργατικότητά τους μας επισκέφθηκαν και χάρισαν απλόχερα την αγάπη τους στα ζώα που κάποιοι άλλοι τους γύρισαν την πλάτη και τα εγκατέλειψαν στην τύχη τους….
…και τι δεν έκαναν..τα καθάρισαν,τα τάισαν,τα πήγαν βόλτες,τα αγκάλιασαν,πήραν τις κουβέρτες τους μαζί τους να τις πλύνουν και να τα ξαναφέρουν καθαρές..
…μας συγκίνησαν απίστευτα…μας έδωσαν δύναμη να συνεχίσουμε…μας θύμισαν ότι τελικά δεν είμαστε μόνοι,λίγοι,γραφικοί..
…τόσα πολλά νεανικά χαμόγελα,που πρόσφεραν τόση χαρά στα αδεσποτάκια μας..ένα τεράστιο δώρο καρδιάς από αυτή την παρέα στις αδέσποτες ψυχές μας την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων….
ΣΑς ευχαριστούμε πολύ μέσα από την καρδιά μας…
Συγχαρητήρια σε εσάς αλλά και στις οικογένειες σας που σας μεγάλωσαν με αξίες και αισθήματα!!!
Ευχόμαστε το παράδειγμά σας να το ακολουθήσουν και άλλοι συμπολίτες μας…
Ευχαριστούμε θερμά και το ΚΑΦΈ ISOLA LOCO που στήριξε την προσπάθεια των παιδιών!!!!!

Σύλλογος Ζώοφιλων Δήμου Κεφαλονιά “Ντόρις”

doris doris2 doris3 doris4 doris5
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις